buzzy zaden groothandel

Xotica Sopropo (Bittergourd)



Artikelnummer: 80472
Seizoen: april-juni

Om de Sopropo of balsampeer / bittere Komkommer te kunnen eten moet u de sopropo uithollen, goed wassen en vullen met vlees of vis. Daarna bereiden in de oven of smoren in een saus. Klein gesneden geschikt voor de wok.

 

Ook bekend als: Momordica charantia, Balsampeer of Bittere Komkommer

 

Zaaien:

Zaaien van april-juni in potjes bij 22-25º C, na 4 weken uitplanten in een hobbykasje. De plant opbinden en regelmatig water geven. 

De vrouwelijke bloemen, gemakkelijk te herkennen omdat er al ‘n vrucht-beginsel onder zit, moeten bij voorkeur met de hand worden bestoven.

Meer weten over dit product?

Stel hier uw vraag of opmerking >>

Waar vindt u Buzzy Seeds?

Ga naar onze verkooppunten >>

 Buzzy zaden worden gecontroleerd in ons laboratorium en op onze proefvel...>>